torstai 27. elokuuta 2015

"Kotikentällä" treenailua

Tänään olisi ollut avoimet treenit, jonne oli useampi koirakko menossa, mutta päätinkin, että lähden sittenkin jonnekkin metsään harjottelemaan noutoja ja siellä päätteeksi tai ennen treenataan näyttelyihin. Ei sitten kuitenkaan menty sinnekkään, kun meille vieraita tuli. Illalla kuitenkin mietin, että pakko lähteä pönötys treeniä tekemään, joten suuntasin meidän takapihalla sijaitsevalle pienellä jalkapallokentälle.

Kyseisellä kentällä olemme kerran vain kokeilleet jotain treeniä tehdä, mutta Netta pisti siellä kaiken ranttaliksi, enkä sen jälkeen ole kivaa kenttää hyödyntänyt. Vaan tänään sitten kenttä osoittautua oikein mainoiksi paikaksi treenata! Pirusti vain oli pientä mäkäräistä siellä, joten piti liikkeessä olla melkein koko ajan ettei ihan elävältä syödyksi tule.
Kehässä juoksua mätsäreissä, joissa sijoitus oli BIS7


Pientä sensurointia...

Pönötys harjoitusta emme niin hurjan kauaa jaksaneet tehdä, jonkun aikaa seisomista ja liikkeestä seisomaan jäämistä. Meinaa tuo maan vetovoima olla niin voimakas, että koira tahtoo aina laittaa istumaan...  Nettaa kun ei kestä alkaa kehässä asettelemaan, menee ihan jäykäksi pötkyläksi, eikä ole silloin edukseen, joten istumaan ei kestäisi laittaa. Eipä niistä harjoituksista mitään kummempaa sanomista ole, ihan mukavasti ne alkoivat menemään kun koira tajusi jutun, eli sen seisomisen. Jos vielä ennen sunnuntaita ehtisi jotku pikaiset treenit pitää ja toivoa ettei koira ole sitten sunnuntaina kehässä täysin kyllästynyt touhuun...


Pönötyksen jälkeen vähän jonkunmoista Tokoa reenattiin. En mitenkään tarkasti ole ite perehtynyt tokon sääntöihin ja luokkien liikkeisiin jne. Olemme sekalaisesti tehneet eri juttuja :D
Tarkoitus on nyt alkaa enemmän perehtymään oikeasti kunnolla lajiin, jos joskus vaikka lähtisimme kisoihin...! :) Treeni seurasta olisi paljon hyötyä ja kivempaahan se olisi jonkun kanssa yhdessä.

Viime viikonlopun näyttelyissä KP ja ROP-Pentu
Treenien hienoin asia meille oli, että tokoilimme Netta vapaana. Kertaakaan ei omille teilleen lähteny, vaan innoissaan minun kanssani kentällä oli. Kyllä se on nykyään niin intoa ja yritystä täynnä, mutta liian usein yritän edelleen välttää koiran kanssa "tosissaan" treenaamasta. Kyllä joka päivä joitain pieniä harjoituksia tehdään, mutta sinänsä tällaisia treenejä teen harvakseltaan. Nyt näki selvästi kuinka koira nauttia yhdessä tekemisestä <3Ensimmäinen Netalle itse tehty hihna
Olen  keksinyt uuden "harrastuksen", näyttelyhihnojen nypläämisen. Tarvikkeita olen Antassusta tilannut, lähes kaikki, mitä minulla on, on sieltä tilattu.
Pari olen itselle tehny, ja yhden kaverin ajokeille. Tollershowhun totta kai piti uusi tehdä tänään, pitää vain uusi panta käydä huomenna ostamassa näyttelyihin.

Toinen itse tehty, kaverin ajokeille

Tänään punottu hihna Tollershowta varten ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti