sunnuntai 30. elokuuta 2015

Toller Show 2015

Huhhuh, nyt on Toller Show reissu tehty. Kilometrejä kertyi oikein mukavasti, eikä ite tarvinu kilometriäkään ajaa koko reissulla, eli luultavasti minä tuun seuraavan reissun ajamaan, jos jonnekkin yhdessä lähetään :D  Nyt onneksi ollaan kotona, koirakin näyttää oikein tyytyväiseltä. Näyttelypäivä oli oikein mainio säältään.

Tänään oli ensimmäinen kerta, kun ite koiran esitin kehässä, muutamaa mätsäriä lukuun ottamatta. Jännitys oli kamala aamulla ennen, kuin ensimmäiset kehät edes alkoivat. 1.5h verran sain koota itseäni ja kehässä ei juurikaan hirveästi enää jännittänyt! Netta esiintyi minun mieleen aivan kivasti, ottaen huomioon, että tosiaan ite olin ensimmäistä kertaa, ja koirakaan ei ole niin hurjan oppinut misseilyyn. Pelkäsin koko ajan että Ninja Netta tekee paluun, ja aloittaa mätsäreissä esiintyvää hyppy käyttäytymistä myös oikeassa kehässä, mutta jalat taisivat koko ajan pysyä maassa. Tuomari oli oikein mukavan oloinen ja kehui koiraa kivaksi ja lupaavaksi pennuksi.
Samalla minut pistettiin myös pariin muuhunki kehään, Kasvattaluokkaan sekä Paras pää ja ilme - kehään. Kasvattajaluokkaan olin jo vähän varautunut, mutta toivossa, että joku muu menisi minun puolesta. Paras pää ja ilme - kehä tuli yllätyksenä. Kaikesta kuitenkin olen selviytynyt, joten JOS en nyt tulevaisuudessa ihan näin paljoa hermoilisi. Jos me nyt ikinä kunnolla pääsemme Netan kanssa kehäilemään, katsotaan miten kehittyy. Pieneksihän Netta tulee jäämään, oli totuttelu seurata pari päivää isompia tollereita, kun on tottunut tähän kirppuun. Silti en koiraa vaihtaisi mihinkään muuhun <3 Onhan meille tulossa toinen vauva lähiaikoina, ja siitä minulla on kutina, että voisi olla tulevaisuuden lupaus kehissä. Mutta tulevaisuudessa tiedämme, miten kumpikin pentu kehittyy. Toivottavasti nyt edes toisen kanssa voimme tätä lajia harrastaa.
 
Huomenna, maanantaina, Netta saa kotona levätä koko päivän rauhassa, kun jälleen tiistaina iltapäivällä suuntaamme tapakasvatuskurssille, emmekä ole edes, kuin pari kertaa harjoitelleet "kotiläksyjä", mutta olemmepa nyt kuitenkin jotain harjoitelleet. Pitäisi myös saada hankittua variksia Netalle, että pääsisimme myös niillä treenaamaan noutojuttuja tai ylipäätään edes näyttämään koiralle. Äääh kun nuo noutohommat on jääny nyt vähemmälle...

Näyttelyissä tapasin ensimmäistä kertaa Netan sisarusta sitten kasvattajalta lähdön jälkeen. Hillitön Lumimyrsky, Kajo, joka näyttelyissä sijoittua Vsp:ksi. Kajo oli aika vilkas kaveri, tummempi Nettaa sekä omisti mustan nenun, on niillä kuitenkin naamassa jotain samaa näköä, vaikka merkit ja väritykset aivan erinlaisia ovat. Facebookin ja Instagramin kautta olen nähnyt kuvia Netan yhdestä veljestä sekä ainoasta siskosta ja veli Nando voisi erinvärisen nenun kanssa mennä täysin Netasta.
Kuviakin olisi joitain, mutta väsymys ei anna periksi niin, että jaksaisi alkaa käymään läpi niitä... 

Nettahan tosiaan sijoittui näyttelyissä PEKN1 KP PNP2

Loppuun arvostelu:

"Miellyttävä vaikutelman antava nuori neiti, siro pää, hyvä ilme, hyvä kaula, selkä ja häntä. Etukulmaukset vielä kovin niukat, takakulmauksissa jo etuosaa enemmän voimaa. Lupaava rintakehä, hyvä raajaluusto, hyvät käpälät, hyvälaatuinen karvapeite, jossa kauniit värit. Hyvät keveät sivuliikkeet, takana vielä ahtautta, miellyttävä käytös, esitetään kauniisti."
 Tuomari: Pia Itkonen

Väsynyt neiti ei jaksanu enää istua. :)1 kommentti:

  1. Mahtava että on oikein maininta että esitetään kauniisti, voit olla ylpeä itsestäs!

    VastaaPoista